MeLoan

MELOAN

Ugriznite v sladko prihodnost Stanovanjskih Kreditov

Vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo je izboljšati izkušnjo pri jemanju stanovanjskega kredita. Z našim pristopom kreditojemalcem prihranimo dragocen čas in mu omogočimo vpogled v različno ponudbo na trgu. Bančne uslužbence razbremenimo, saj uporabnike podučimo o samem poteku in tako na razgovor pridejo bolj pripravljeni. Tako vstopamo v boljšo prihodnost enostavnejših stanovanjskih kreditov.

Krepimo zaupanje med banko in ljudmi.

Strokovnost
Uigranost
Zanesljivost

V prvi vrsti nas združuje želja po ustvarjanju uporabnih rešitev za mlade

S soledovanjem na tekmovanjih in spoznavanjem drugih mladih inovatorjev, smo pridobili številne izkušnje. Ena najpomembnejših je ta, da znamo prisluhniti vam, našim uporabnikom.

V zasledovanju naših ciljev smo ugotovili, da nas ima večina zelo podobne želje, pot do katerih pa nam otežujejo enake ovire. Zato že več let ustvarjamo in razvijamo rešitve, s katerimi smo tekmovali tudi na hackathonih:

Leta 2018 smo v sklopu Hackathona “Kulturna pustolovščina na dlani” zasnovali mobilno aplikacijo Slovenia GO, katere namen je spodbujati trajnostni turizem s personaliziranim vodnikom, ki predlaga obisk manj znanih turističnih krajev, glede na uporabnikov profil in želje. Ta rešitev nas je popeljala do drugega mesta!

Leto kasneje 2019, smo skupaj s policijo zasnovali rešitev Moja varnost, ki med drugim uporabnika informira o nevarnostih v njegovi okolici, omogoči hitrejšo prijavo kaznivih dejanj in mu olajša razne javne storitve, kot je plačilo parkirnine v Ljubljani. Tudi tokrat smo osvojili 2.mesto.

O vseh priznanjih, ki smo jih z našimi rešitvami dosegli, imamo še veliko za povedati. Med drugimi smo ustvarjali tudi rešitve za slovensko združenje zavarovalnic, tekmovali v enem največjih evropskih hackathonih EU vs Virus in še več.

Ustanovitelji

Partnerji

Partner Transformation lighthouse
Partner Sparkasse
Partner Univerza v Ljubljani